Welkom terug!

Vanaf zondag 1 september 2019 wordt opnieuw iedere eerste en derde zondag een Tridentijnse Mis opgedragen in de Basiliek van Dadizele, zie de kalender van deze weblog. Opgelet: op zondag 15 september zal de Mis uitzonderlijk plaatsvinden in de kerk van Geluwe, de basiliek is dan niet beschikbaar vanwege de Noveen ter ere van Onze Lieve Vrouw van Dadizele.

Dit is een goede gelegenheid om uw hulp te vragen. In de eerste plaats uw gebed en aanwezigheid, waarvoor we u van harte willen danken. Bij deze een warme oproep voor:
  • zangers (m/v) om het koortje te versterken.
  • jongens en mannen die de mis willen dienen. Voor opleiding wordt gezorgd.
  • vertalers: kanunnik de Martin leert Nederlands, maar kan zijn preken nog niet rechtstreeks in onze taal schrijven. Deze worden daarom vertaald vanuit het Frans.
Alle hulp is welkom, in functie van uw tijd en mogelijkheden. Aarzel niet om eventueel geïnteresseerde vrienden en kennissen aan te spreken! Neem contact op via het contactformulier van deze weblog of 0473 94 57 54.

Op vrijdag 20 september 2019 start een nieuw werkjaar voor de gezinsgroep, die maandelijks samenkomt voor gebed en onderricht, dit jaar rond het onderwerp "De waarheid zal u vrij maken". Interesse of wenst u meer informatie? Zie de pagina van de gezinsgroep voor de contactgegevens.

Tot binnenkort!

Reacties