Heilige Missen

Basiliek van Dadizele - heilige Mis
De 1ste en 3de zondag van maand draagt het Instituut Christus Koning en Hogepriester een gezongen heilige Mis in de buitengewone vorm van de Romeinse ritus op in de Basiliek van Dadizele.

De eerstkomende heilige Missen vindt u in onderstaande kalender, waar ook de locatie wordt vermeld. Doorgaans gaat de heilige Mis door om 9u30 in de Basiliek (Plaats 1, Dadizele).

Wanneer de Basiliek niet beschikbaar is, wordt meestal gebruik gemaakt van de kapel achteraan het Rosarium, het gebedspark rechts van de Basiliek (zie onderstaande kalender). Door in te schrijven op de nieuwsbrief wordt u tijdig op de hoogte gebracht van eventuele wijzigingen.
 

De uren van de andere heilige Missen in de Basiliek van Dadizele vindt u hier.


Andere traditionele latijnse Missen in de streek
  • De priesters van het Instituut Christus Koning en Hogepriester dragen ook de H. Mis op volgende plaatsen in Noord-Frankrijk: Armentiers-Kapelle, Rijsel en Duinkerken, en in Brasménil (B). De uren en adressen vindt u hier.
  • Graag verwijzen we naar de webblog van de werkgroep Mysterium Fidei voor de H. Mis in de buitengewone vorm in Brugge (laatste zondag van de maand in de H. Bloedbasiliek, om 17u30, met uitzondering van december) en op andere plaatsen in Vlaanderen.

Reacties