Heilige Missen

De 1ste zondag van maand draagt het Instituut Christus Koning en Hogepriester een gezongen Heilige Mis in de buitengewone vorm van de Romeinse Ritus (Tridentijnse Mis) op in de basiliek van Dadizele.

De eerstkomende Heilige Missen vindt u in onderstaande kalender, waar ook de locatie wordt vermeld. Doorgaans gaat de Heilige Mis door om 9u30 in de Basiliek (Plaats 1, Dadizele).

Wanneer de basiliek niet beschikbaar is, wordt gebruik gemaakt van de Sint-Dyonisiuskerk in Geluwe (op 5km van Dadizele). Hou onderstaande kalender in het oog voor de misuren en -locaties of schrijf in op de nieuwsbrief om tijdig op de hoogte gebracht te worden van eventuele wijzigingen.
 

De overige misuren in de basiliek van Dadizele (gewone vorm) vindt u hier.

Andere traditionele Latijnse Missen in de streek
  • De priesters van het Instituut Christus Koning en Hogepriester dragen ook de Heilige Mis op op volgende plaatsen in Noord-Frankrijk: Armentiers-Kapelle, Rijsel en Duinkerken, en in Brasménil (B). De uren en adressen vindt u hier.
  • Graag verwijzen we naar de webblog van de werkgroep Mysterium Fidei voor de Heilige Mis in de buitengewone vorm in Brugge (laatste zondag van de maand in de H. Bloedbasiliek, om 17u30, met uitzondering van december) en op andere plaatsen in Vlaanderen.

Reacties