Tridentijnse Mis 21 juni 2020 in Geluwe

Sinds 8 juni kan de heilige mis opnieuw opgedragen worden in aanwezigheid van gelovigen. De eerstvolgende mis in de buitengewone vorm zal doorgaan op zondag 21 juni om 10 uur in de kerk van Geluwe.

Gelieve in te schrijven voor de mis, bij voorkeur tegen donderdag 18 juni. Dit kan u doen door uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en het aantal personen van uw gezin hier in te vullen: inschrijving.

Dit laat ons toe het maximaal toegelaten aantal aanwezigen te respecteren en over uw contactgegevens te beschikken in geval van besmetting. De gegevens worden voor geen ander doel gebruikt, noch gedeeld met derden.

Hieronder nog de voornaamste aanbevelingen uit het draaiboek opgesteld door onze bisschoppen in overleg met de veiligheidsraad:
  • Zieke gelovigen moeten thuisblijven. De symptomen van het coronavirus variëren van milde tot ernstige luchtwegaandoeningen met koorts, hoesten en ademhalingsmoeilijkheden.
  • Bewaar zoveel mogelijk afstand waarbij de minimumafstand tussen personen in het kader van de social distancing 1,50 meter bedraagt.
  • Het gebruik van mondmaskers, minstens bij het binnen- en buitengaan, is sterk aanbevolen.
  • Respect voor de algemene voorzorgsmaatregelen zoals handhygiëne …
  • Samenscholingen in en buiten het kerkgebouw vermijden.
Bij vragen: aarzel niet om ons te contacteren.

Wegbeschrijving: Geluwe is goed bereikbaar per wagen: neem op de A19 (Kortrijk-Ieper) afrit 2a Menen-Wervik en vervolgens op het rondpunt de eerste afslag. De kerk bevindt zich 1 km verder op uw rechterkant. Er is parkeergelegenheid op het plein naast de kerk.

Reacties