Zondag 16 juni

Zondag 16 juni gaat de laatste Latijnse Mis door voor de zomervakantie, opnieuw om 9u30 in de basiliek van Dadizele. Van harte welkom!

In juli en augustus zal er geen Latijnse Mis zijn in Dadizele, vanaf september terug elke 1ste en 3de zondag van de maand.

Hier vindt u de misuren van het Instituut Christus Koning en Hogepriester in Noord-Frankrijk. De Latijnse Mis in Brugge is zoals steeds om 17u30 in de H. Bloedbasiliek, ook tijdens de zomermaanden.

Dezelfde dag is er ook het jaarlijkse schoolfeest van de school "Notre Dame de Fatima" van het Instituut Christus Koning en Hogepriester in La Chapelle d'Armentières, net over de Franse grens met Zuid-West-Vlaanderen.

Om 12u30 wordt een aperitief aangeboden, aansluitend een lekkere maaltijd aan democratische prijzen, spelen voor de kinderen, optredens van de kinderen, tombola, boekenstand ... Voor elk wat wils en een goede gelegenheid om deze school te steunen en te leren kennen. Van harte welkom!

Het adres is: chemin de la Patinerie 201, La Chapelle d'Armentières (wegbeschrijving: google maps). Meer info? Contacteer ons.


Reacties